Spanish Arabic Versimpeld Chinees) Kroatisch Tsjechisch Dutch English French German Grieks Hindi Hongaars Indonesian Italian Japanese Korean polijsten Portuguese Roemeense Russian Swedish

* Opmerking voor gebruikers die geen Spaans spreken. Deze website is enkel toegestaan ​​om te schrijven in het Engels of Spaans, zal berichten in andere talen worden gewist.

Gebruiksvoorwaarden en Privacy Policy

Deze wettelijke kennisgeving (hierna: "Legal Notice") regelt het gebruik van het internet portal dienst http://www.manualesdemecanica.com (hierna: de "Web") UITVOEREN SYSTEMS SL opgericht in C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, CIF-B B5471108

wetgeving

In het algemeen is de verhouding tussen UITVOEREN SYSTEMS SL met de gebruikers van zijn telematicadiensten op het web, zijn onderworpen aan de Spaanse wetgeving en rechtspraak.

De partijen uitdrukkelijk afstand van de jurisdicties die kan overeenkomen met hen en zich onderwerpen aan de hoven en rechtbanken van Bilbao om een ​​geschil op die zich kunnen voordoen in de interpretatie of de uitvoering van de contractvoorwaarden op te lossen.

Inhoud en het gebruik

De Gebruiker is op de hoogte en aanvaardt dat de toegang tot deze website niet, op geen enkele manier, het begin van een zakelijke relatie met UITVOEREN SYSTEMS SL De eigenaar van de website is niet geïdentificeerd met de standpunten daarin uitgedrukt door zijn medewerkers. De Vennootschap behoudt zich het recht voor om onaangekondigd wijzigingen maken het nodig acht op haar website kan veranderen, verwijderen of voeg inhoud en diensten die via hetzelfde als de manier waarop ze worden gepresenteerd of zich op hun servers.

intellectueel eigendom

De intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van webpagina's, grafische vormgeving en codes behoren uit te voeren SYSTEMS SL en dus reproductie, verspreiding, openbare communicatie, transformatie of enige andere activiteit die kan worden gedaan met de inhoud is verboden hun websites of zelfs onder vermelding van de bron, zonder schriftelijke toestemming van UITVOEREN SYSTEMS SL. Alle handelsnamen, handelsmerken of onderscheidende tekens van welke aard dan ook op de website van de vennootschap zijn eigendom van hun eigenaars en worden beschermd door de wet. Ook wanneer een gebruiker gebruik maakt van web services om foto's, teksten of documenten geaccepteerd stilzwijgend de overdracht van de exploitatierechten op de foto's, teksten en documenten die stijgt naar de pagina te uploaden, een dergelijke opdracht niet over een geografisch gebied wordt bepaald door de dat UITVOEREN SYSTEMS SL volledig kan gebruiken, of delen daarvan, in alle landen van de wereld zonder geografische beperking van welke aard dan ook.

De vergunning heeft betrekking op alle toepassingen die foto's, teksten, documenten, of delen kan hebben daarvan, met behulp van bekende technieken op dit moment en die kunnen worden ontwikkeld in de toekomst, en voor elke toepassing. Allemaal met als enige uitzondering en de beperking van de toepassingen of toepassingen die het recht om de voorwaarden in de organieke wet 1 / 85 van 5 mei, civiele bescherming het recht op eer, persoonlijke levenssfeer en familie gevestigde eren inbreuk kan maken en imago. De machtiging stelt geen tijdslimiet voor het verlenen of voor de exploitatie van foto's en teksten, of een deel daarvan, zodat de vergunning wordt beschouwd verleend voor onbepaalde tijd.

Deze machtiging is van essentieel belang voor het goed functioneren van onze diensten, omdat het internet is een wereldwijde service en er is geen manier om te beperken waar de informatie gaat om onze diensten getoond.

Om al deze redenen is het essentieel dat de gebruiker de benodigde rechten om alle informatie die gaat naar het web dat hij als enige verantwoordelijk is voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen als gevolg van niet genoeg intellectuele eigendomsrechten over het materiaal tot het heeft web.

Links (links)

De aanwezigheid van koppelingen (links) op websites van UITVOEREN SYSTEMS SL informatieve doeleinden en in geen geval suggereren, uit te nodigen of aanbevelen.

Vertrouwelijkheid, gegevensbescherming en doeleinden

Het effect van de bepalingen van de organieke wet 15 / 1999 van 13 december Bescherming Persoonsgegevens, we de gebruiker van de opname van zijn gegevens in een geautomatiseerd gegevensbestand van persoonlijke verantwoordelijkheid UITVOEREN SYSTEMS SL waarvan verordeningen beogen; a) onderhouden en beheren van de relatie met de gebruiker / klant; b) Zorg informatie werk en het verstrekken van de door de gebruiker / klant gevraagde diensten; c) Toon reclame of bieden producten, diensten of speciale aanbiedingen die betrekking hebben op het onderhoud, de ontwikkeling en de controle van de contractuele relatie en / of onze diensten; d) Het verzenden van de informatie die nodig is voor een goed gebruik van onze diensten via e-mail; e) ontwikkelen van statistieken en profielen, zoals hun consumptiegedrag, om producten en diensten, promoties of kortingen die interessant zelfs door third-party bedrijven als Google of Facebook kan bieden.

Gebruiker erkent uitdrukkelijk de opname van de in de bovenstaande wijze informatie, in één of meer geautomatiseerde of niet-bestanden, persoonsgegevens van die verantwoordelijk is UITVOEREN SYSTEMS SL, machtiging en mede een uitdrukkelijk en ondubbelzinnig voor de behandeling van hun gegevens voor de hierboven vermelde doeleinden.

De gebruiker wordt geïnformeerd dat hij kan weigeren om hun persoonsgegevens worden verwerkt voor de hierboven vermelde doeleinden, intrekken of tegengestelde geheel of gedeeltelijk aan een dergelijke behandeling, op elk moment en gratis, door het sturen van een e-mail om duidelijk aan te geven hun pretentie en het bevestigen van zijn naam, en DNI / NIE of document van kracht zijn op het adres Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Registratie-bestanden en formulieren

Het invullen van het inschrijfformulier is vereist om toegang te krijgen en te genieten van bepaalde diensten die worden aangeboden op het web. Als u de gevraagde persoonlijke gegevens te verstrekken of niet accepteren van dit beleid voor gegevensbescherming is het onvermogen om in te schrijven, te registreren of deel te nemen aan promoties waarbij persoonlijke gegevens wordt gevraagd.

Volgens de bepalingen van de organieke wet 15 / 1999 van 13 december bescherming van persoonlijke gegevens, informeren wij u dat persoonsgegevens verkregen als resultaat van de registratie als gebruiker, in een bestand van zal worden opgenomen UITVOEREN SYSTEMS SL met CIF B-95471108 en adres in C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, de veiligheidsmaatregelen ingesteld bij Koninklijk besluit 1720 / 2007, 11 juni ten uitvoer hebben gelegd.

Nauwkeurigheid en juistheid van de verstrekte gegevens

Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid en de juistheid van de gegevens, ontlastende UITVOEREN SYSTEMS SLDE enkele verantwoordelijkheid. De gebruikers te waarborgen en te reageren, in ieder geval, de nauwkeurigheid, geldigheid en de echtheid van de persoonsgegevens, en verbinden zich ertoe om ze actueel te houden. U stemt in met volledige en correcte informatie over de registratie of abonnement te verschaffen. UITVOEREN SYSTEMS SL niet instaan ​​voor de juistheid van de gegevens niet door zichzelf en een andere bron wordt vermeld, zodat aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die kan voortvloeien uit het gebruik van dergelijke informatie. UITVOEREN SYSTEMS SL behoudt zich het recht voor om bij te werken, te wijzigen of te verwijderen informatie op haar website te beperken of te weigeren toegang tot dergelijke informatie. Het ontslaat SYSTEMS UITVOEREN SLDE aansprakelijkheid voor enig verlies of schade die u kunt lijden als gevolg van fouten, gebreken of omissies in de informatie die door UITVOEREN SYSTEMS SL voorzien van externe bronnen uit te voeren SYSTEMS SL

Cookies

De website maakt gebruik van cookies, rekening houdend met dergelijke fysieke informatiebestanden die zich in de eigen terminal van de gebruiker bevinden en dienen om de navigatie van gebruikers via de portal te vergemakkelijken. In elk geval heeft de gebruiker de mogelijkheid om de browser zodanig in te stellen dat de installatie van deze bestanden wordt voorkomen.

U kunt gedetailleerde informatie over vinden onze cookies beleid.

Doeleinden, modes en de Dienst

De doelstellingen van UITVOEREN SYSTEMS SL zijn het onderhoud en beheer van de relatie met de gebruiker en informatie over het werk. Op het web, biedt het een social networking dienst die het uploaden van foto's en informatie waarvan de intellectuele eigendomsrechten worden beheerst door de bepalingen en voorwaarden in sectie intellectuele gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid eigenschap vermeld maakt. Daarnaast UITVOEREN SYSTEMS SL biedt een forum en een overzicht van het nieuws van belang zijn voor de gebruiker. Voor een goede werking van de dienst, zal de gebruiker ook e-mailberichten noodzakelijk wordt geacht te ontvangen. De website zal ook promotionele informatie van verschillende adverteerders en / of producten aangeboden door het bedrijf of andere bedrijven zoals Google of Facebook bevatten.

minderjarigen

In het geval dat een aantal van onze diensten die specifiek zijn gericht op minderjarigen, UITVOEREN SYSTEMS SLsolicitará naleving van ouders of verzorgers om persoonlijke gegevens of, in voorkomend geval, voor de geautomatiseerde verwerking van de gegevens te verzamelen.

Overdracht van gegevens aan derden

UITVOEREN SYSTEMS SL niet presteert overdracht van gebruikersgegevens aan derden, behalve in het geval van een juridische claim.

Uitoefening van het recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet

U kunt berichten en de uitoefening recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet te sturen in het internetadres Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per post gericht aan SYSTEMS UITVOEREN, Ref LOPD In C / Tximilarre Goikoa, 32 -. 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya. Om deze rechten uit te oefenen en in overeenstemming met 1 / 1998 instructie, 19 januari, het Agentschap voor gegevensbescherming, moet u uw identiteit te bewijzen aan SYSTEMS SL UITVOEREN door het sturen van een fotokopie van nationale identiteitskaart of een een andere geldige wet. Echter, wijziging of correctie van uw registratie gegevens die op de site zelf geïdentificeerd eerder, uw gebruikersnaam en wachtwoord.

vorderingen

U een klacht kunnen indienen via e-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. uitdrukkelijke vermelding van de reden voor zijn claim.

beveiligingsmaatregelen

UITVOEREN SYSTEMS SLHA heeft de beveiligingsniveaus van de bescherming van persoonsgegevens wettelijk verplicht, en proberen om alle andere bijkomende technische middelen en maatregelen tot haar beschikking te installeren om het verlies, misbruik, wijzigingen, ongeautoriseerde toegang en diefstal van persoonlijke gegevens te voorkomen UITVOEREN SYSTEMS SL is niet aansprakelijk voor enige schade die kunnen voortvloeien uit interferenties, weglatingen, onderbrekingen, computervirussen, telefoon storingen of onderbrekingen in de werking van dit elektronisch systeem veroorzaakt door redenen die buiten UITVOEREN SYSTEMS SL zijn; vertragingen of blokkades in het gebruik van dit elektronisch systeem veroorzaakt door tekortkomingen of overbelasting van telefoonlijnen of overbelasting van het Centrum voor Data Processing in het internet-systeem of andere elektronische systemen, alsmede schade die kan worden veroorzaakt door derde via illegale buiten de controle van UITVOEREN SYSTEMS SL Niettemin moet de gebruiker zich ervan bewust dat de veiligheidsmaatregelen op Internet niet onfeilbaar zijn.

Acceptatie en Toestemming

Gebruikers erken kennis te hebben genomen van de voorwaarden inzake de bescherming van persoonsgegevens, accepteren en te stemmen met de verwerking ervan door UITVOEREN SYSTEMS SL, op de wijze en voor de doeleinden die in dit beleid voor de bescherming van persoonsgegevens. Bepaalde diensten die worden aangeboden op de website kan voorwaarden met specifieke bepalingen inzake de bescherming van persoonsgegevens bevatten.

Zoeken MDM

Groepen gedeeld handleidingen

210 HANDLEIDINGEN

133 HANDLEIDINGEN

138 HANDLEIDINGEN

64 HANDLEIDINGEN

Cookies op deze website worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, om social networking functies bieden en het verkeer te analyseren. We informatie te delen ook over uw gebruik van de website met onze partners sociale netwerken, reclame en web analytics die het kunnen combineren met andere informatie die aan hen of ze hebben verzameld uit het gebruik van haar diensten. Om de instellingen te wijzigen of meer informatie klik op de "Meer Info".